info
White Sensation - Studio Videochat - Videochat Craiova - Angajari Videochat Constanta - Videochat Constanta

DESPRE NOI

White Sensation

        Studioul de videochat WHITE SENSATION isi are sediul in orasele Craiova si Constanta care va pune la dispozitie o echipa specializata in activitatea de videochat si gata sa raspunda, sa clarifice, sa ajute si sa rezolve orice problema aparuta. Atat in cadrul studioului de videochat Craiova cat si in cadrul studioului de videochat Constanta va exista o atmosfera calda si relaxanta, unde va veti simti pretuite si veti fi tratate ca adevarate prietene.

        Studioul nostru va ofera un loc de munca legal si avantajos din punct de vedere financiar, unde puteti sa va dezvoltati imaginatia si creativitatea fata de ceilalti vizitatorii. Pentru a beneficia de aceste aspecte nu trebuie sa aveti o pregatire si o experienta mare deoarece aceste calitati se capata in timp.

        Activitatea de videochat reprezinta de fapt o comunicare virtuala si directa, ce se realizeaza cu ajutorul calculatorului, intre modele si membrii, prin camera web. Modul in care doriti sa comunicati cu vizitatorii este alegerea voastra, deoarece in intimitatea camerei si in spatele camerei web de care dispuneti aveti posibilitatea sa fiti oricine vreti.

        WHITE SENSATION este un studio de videochat care isi desfasoara intreaga activitate intr-un mediu plin de caldura, civilizatie si confort si care isi selectioneaza cu mare atentie intregul colectiv, punandu-i acestuia la dispozitie zilnic machiaj profesional si tot ce este nevoie pentru o ingrijire personala.

        Studioul nostru si intrega echipa exceleaza si isi face simtita prezenta prin experienta, profesionalism, seriozitate si creativitate, acestea ajutandu-ne sa gasim rezolvarea oricarei probleme rapid si de lunga durata. Studioul de videochat WHITE SENSATION foloseste echipamente si tehnologii moderne si anume: calculatoare, Internet, lumini, camere web, machiaj, televizoare, etc.

        Studioul de videochat WHITE SENSATION ofera:
›› cazare gratuita pentru modelele care nu sunt din orasele respective
›› bonusuri pentru angajare, weekend, target, fidelitate si performanta
›› salarii destul de performante si concursuri cu premii
›› intimitate si confort deplin
›› eleganta, rafinament si conditii speciale de munca
›› program flexibil
›› confidentialitate si contract de munca
›› suport tehnic performant si permanent
›› LA NOI ITI POTI ACHIZITIONA AUTOTURISM CU AVANS ZERO IN RATE CONVENABILE PE CARE LE VOM STABILI IMPREUNA DE COMUN ACORD
›› Angajatii www.white-sensation.ro au acum posibilitatea de a achizitiona fiecare cate o locuinta in valoare de maxim 40.000 euro cu avans zero in rate care se rambursează pe grafic prin banca până la 10 ani.

        Daca doresti sa te relaxezi, sa cunosti oameni din alte culturi, sa te distrezi si sa castigi bani rapid si relativ usor, atunci vino cu incredere la studioul nostru si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta.